LED-light Design and Production

Elsor Oy on LED-valojen suunnittelija ja valmistaja Suonenjoelta. Yritys on perustettu vuonna 1983. Nykyään Elsor Oy valmistaa vaativiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja LED-valaisimia ja on pääasiassa keskittynyt teollisuudessa käytetyn konenäön komponenttien suunnitteluun ja tuottamiseen.

Elsor Oy:lla on mittava kokemus LED valaisimien suunnittelusta ja valmistamisesta. Elsor Oy:n asiakaskuntaan kuuluu alansa johtavia yrityksiä, johtavista eurooppalaisesta autonvalmistajista amerikkalaisiin teknologiayrityksiin ja aina Suomen merivartiostoon asti. Liikesalaisuuksia suojelevien sopimuksien takia kaikkia asiakkaita ei saa mainita nimeltä.

LED-valot ovat erityisen sopivia teollisuudessa käytettävään konenäköön kirkkautensa ja pienen kokonsa takia. Konenäköä käytetään teollisuudessa äärimmäistä tarkkuutta vaativissa tuotteiden ja komponenttien mittauksissa sekä tarkastuksissa.

Elsor Oy on johtava yritys Suomessa konenäön komponenttien valmistuksessa. Yrityksen toimitusjohtaja on Timo Sorsa.

Ultraviolettivalopohjaiset sterilointimenetelmät kehittyvät ja Elsor Oy on alan johtavia yrityksiä Suomessa ja muualla maailmassa.

Tuotekehitys ja piensarjatuotanto suoritetaan yrityksen omissa tiloissa. Elsor Oy:lla on lisäksi sopimusalihankkijoita, joita käytetään tuotantokapasiteetin lisäämiseksi suuriin tilauksiin. Tuotannon turvaamiseksi yritykselle valmistui 200m² lisää tuotantotilaa.

  • Kehittyvä yritys – LED-valotekniikan johtavia yrityksiä Suomessa

  • Osaava henkilökunta – mahdollistaa innovatiivisen suunittelun ja asiakasratkaisut

  • Yhteistyöverkostot – verkostojen avulla pääsemme suuriin tuotantomääriin

History of the Company

Yritys on aloittanut toimintansa teollisuus- ja viihde-elektroniikan korjauksilla. Ajan myötä  yritys sai asiakkaaltaan pyynnön suunnitella ja valmistaa kestäviä varoitusvaloja lumiauroihin. Tuotteen suunittelu onnistui ja kyseinen tuote on edelleen tuotannossa.

LED-valaistuksen käyttökohteiden määrä on kasvanut voimakkaasti sen jälkeen kun valkoisia LED valoja alkoi tulla markkinoille. LED valonlähteiden suunnittelu ja tuotanto on Elsor Oy:n päätoimintaa vielä tänäkin päivänä.

Viime vuosina Elsor Oy:n on käyttänyt hyväksi pitkää kokemustaan ja LED teknologian vankkaa tuntemustaan kehittäessään uusia tuotteita. “Avain on jatkuva tuotekehitys ja suunnittelu. Painopiste suunnittelussa on siirtynyt enemmän vaativien toteutusten suunnitteluun, kuten konenäkö ja UV-pohjaiset ratkaisut unohtamatta perinteisiä LED-valoratkaisuja”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Timo Sorsa.

Please Contact Us

When you need a LED-based solution of quality

Contact

“Olemme suomalainen yritys jolla on vahvat kansainväliset verkostot. Toimimme edelläkävijänä LED-valotekniikan kehittäjänä.”

Timo Sorsa, CEO of Elsor Oy