Fin Eng

Yritys Esittely

LED valojen suunnittelua ja tuotantoa

Elsor Oy on LED-valojen suunnittelija ja valmistaja Suonenjoelta. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 1983. Tänä päivänä Elsor Oy valmistaa vaativiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja LED-valaisimia ja on pääasiassa keskittynyt teollisuudessa käytetyn konenäön komponentien suunnitteluun ja tuottamiseen.

Elsor Oy:lla on 15 vuoden kokemus LED valaisimien suunnittelusta ja valmistamisesta. Elsor Oy:n asiakaskuntaan kuuluu alansa johtavia yrityksiä, johtavista eurooppalaisesta autonvalmistajista amerikkalaisiin teknologiayrityksiin ja aina Suomen merivartiostoon asti. Liikesalaisuuksia suojelevien sopimuspykälien takia kaikkia asiakkaita ei saa mainita nimelta.

LED-valot ovat erityisen sopivia teollisuudessa käytettävään konenäköön kirkkautensa ja pienen kokonsa takia. Konenäköä käytetään teollisuudessa äärimmäistä tarkkuutta vaativissa tuotteiden tai komponenttien mittauksissa ja tarkastuksissa.

Elsor Oy on johtava yritys suomessa konenäön komponenttien valmistuksessa.Timo Sorsa on Elsor Oy:n toimitusjohtaja.

Tuotekehittely ja piensarjatuotanto suoritetaan yrityksen Halolanmäen tiloissa. Elsor Oy:lla on lisäksi 5 sopimusalihankkijaa joita käytetään tuotantokapasiteetin lisäämiseksi suuriin tilauksiin. Halolanmäelle valmistuu 200m² tuotantotilaa vuoden 2008 aikana. LED VALO

Ajankohtaista
Tervetuloa Tampereen Alihankintamessuille 27.-29.9.2016 osastollemme A 631.
Lisäksi Vision 2016 -messuilla Stuttgartissa olemme myös.
Muita alan uutisia
Lue Yritysmaailma lehden julkaisema artikkeli Elsor Oy, valaistusratkaisujen edelläkävijä