Fin Eng

Aurinkovoimalat

Aurinkovoimaloiden suunnittelu ja toteutusUutena tuoteenamme ovat aurinkovoimalaitokset. Nykyisin myytävät järjestelmät ovat toiminnaltaan hankalia. Usein paneleita ei voi suunnata valoa kohti ja energia pitää varastoida akkuihin. Niistä sähköenergia muutetaan 220V tasavirraksi usein huonolla hyöty- suhteella.

Me käytämme tuotteessamme useita paneleja sarjaan kytkettynä, joista saatu korkea jännite, noin 400-600Vdc johdetaan invertteriin ja syötetään olemassaolevaan kiinteistön sähköverkkoon. Energia, mitä emme ehdi käyttää voidaan myydä paikalliselle sähköyhtiölle. Etäluettava sähkömittari ohjelmoidaan uudelleen ja siitä saadaan tieto valtakunnan- verkkoon johdetusta energiamäärästä.

Nykylain mukaan alle 50kW laitokset ovat sähköverosta vapautettuja. Talven 2011-2012 aikana testaamme menetelmiemme toimivuutta ja tuoteemme tulee myyntiin keväällä 2012.

Aurinkopaneeli

Meillä on myös kehitetty uudentyyppinen suuntausmenetelmä paneleille isoihin voimalaitoksiin. Nyt voidaan kustannustehokkaasti tehdä jopa1MW:n aurinkovoimaloita.

LED Tuote kuvia